Kategori

Helikoptere
Biler
Både
Lastbiler & Maskiner
RC Simulator
Tilbehør
 
 

Kundeservice

Tlf: 78789292

Har du spørgsmål til vores produkter, ang. en eksisterende ordre eller syntes du, at vi mangler noget? Så er du altid meget velkommen til at enten ringe til os, maile, eller benytte kontaktformularen til højre.

Telefontider:

Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Udfyld formularen

eller skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Husk ordre nr. ved henvendelser ang. eksisterende ordrer

Kontakt til indkøbsafdelingen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kontakt til Markedsføringsafdelingen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
6+15=

Returnering af produkter købt hos PowerToy.dk.

Der ydes 14 dages fuld returret på alle produkter købt hos PowerToy.dk, det betyder at ethvert køb kan fortrydes, uden at der skal forklares hvorfor. De 14 dage tæller fra den dag varen modtages. På varer bestilt mellem den 15. oktober og 24. december er der returret frem til den 9. januar. Varen kan frit returneres blot den er i samme stand og mængde som da den blev modtaget. Returfragten for varen der returneres skal betales af kunden. Returneres varen skal man blot oplyse sit konto nr på returformularen, så tilbagebetales det fulde beløb indenfor 14 hverdage. Oplyser man ikke sit konto nr, bliver beløbet refunderet til den konto som betalingskort er knytet til. Man kan også fortryde sit køb, ved at nægte modtagelsen af varen, så returneres den automatisk. Ved alle returnerede ordre, skal der vedlægges en returformular som udfyldes og printes her !


Retur adresse:
Eurostores Group A/S
Nørregade 100
6650 Brørup
Danmark

Handelsesbetingelser

Vi opfordere alle handlende læse vores betingelser ind køb. handelsbetingelser

Priser og opdatering

Alle vores priser er dagspriser og opdateres løbende, og det samme gælder hjemmesiden.

Tilmeld Nyhedsbrev

Ved tilmelding til PowerToy's nyhedsbrev få du en gang i månenden en mail med de nyeste tilbud og produkter. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet via linket Afmeld i mailen. PowerToy videregiver ikke din mail adresse til andre.

FAQ:

 • Garanti?

  Garantien på alle vores RC produkter dækker kun hvis produktet ikke virker fra starten, i det øjeblik at produktet har været taget i brug frafalder al garanti. Kunden kan dog sende den defekte varer retur hvis dette ønskes, her skal vi dog gøre opmærksom på at hvis varens skade er selvforskyldt vil kunden blive opkrævet et undersøgelsesgebyr på kr. 350,- pr. påbegyndt time samt et retur gebyr på kr. 39,- for at varen bliver sendt retur.

 • Mit RC produkt virker ikke. Hvad nu ?

  99% af gangene hvor et RC produkt ikke virker skyldes det at man ikke har kunne forstå manuallet til produktet, derfor har vi lavet denne guide så i som kunde kan spare tid og penge.

  Trin 1: Lade helikopteren/bilen helt op inden brug. Hvis enheden bruger batterier tjek da at batterierne sidder korrekt i. OBS På Nogen af dem kræver opladningen at man tager stikket til batteriet fra. Husk at koble stikket korrekt til igen.
  Trin 2: Tjek at batterierne i fjernbetjeningen er sat korrekt i. OBS Brug ikke genopladelige batterier da de ikke kan yde det samme som et normalt batteri. Vi anbefaler Alkaline.
  Trin 3: Ved helikopter tænd for helikopteren først og derefter for fjernbetjeningen. Giv fuldgas på fjernbetjeningen indtil at lyset i fjernbetjeningen lyser konstant og tag så fuldgas fra.

  Hvis RC produktet stadig ikke virker ring til kundeservice for at få yderlig hjælp i sagen, mange gang kan det løses over telefonen.

 • Kan jeg benytte 2 fjernstyret enheder i samme lokale ?

  Ja man kan godt køre med 2 biler eller flyve med 2 helikopter i samme lokale, så længe at de ikke benytter samme Frekvens. Kig defor godt efter hvad frekvens biler eller helikopteren bruge, det står under produkt info.

 • Hvor hurtigt modtager jeg min vare ?

  Alle varer i vores webshop er lagervare, så levering sker som regel dagen efter bestilling blot bestilling foretages inden kl. 15.30

 • Hvor langt tid tager en kreditering/refundering ?

  Ved en kreditering eller en frigivelse af et reserveret beløb kan tiden godt variere. Hvis købet er fortaget med Dankort sker frigivelsen eller krediteringen indenfor for 2 bankdag, dog hvis købet er fortaget med VISA electron/Mastercard eller et internationalt betalingskort går der 28 bankdag. Grunden til dette er PBS ikke behandler disse kort før der er gået 28 bankdag.

 • Hvad koster forsendelsen ?

  Der er gratis forsendelse og levering i hele danmark ved brug af GLS Pakkeshop eller GLS Normal lige meget ordre størrelse.

 • Kan i lægge pakken på et aftalt sted ?

  Ja, med Post Danmarks nye Flexlevering kan man få pakken lagt F.eks i garagen eller på terrassen. Dette vælges under bestillingen, hvor også placeringssted angives. Vær opmærksom på at Post Danmark ikke hæfter for tyveri af din pakke. Læs mere vedr. Flexlevering på Post Danmarks hjemmeside.

 • Der er fejl på min vare, hvordan reklamerer jeg

  Alle varer kontrolleres inden afsendelse fra vores lager. Modtager man alligevel en vare med fejl, skal denne hurtigst muligt returneres til PowerToy. En erstatningsvare fremsendes herefter inden 5 dage. Hvis erstatningsvare i mellemtiden er udgået refunderes det fulde beløb pr. bankoverførsel. Alle reklamationer bedes vedlagt en returformular for at lette ekspeditionen.

 • I hvilke lande kan jeg få mine varer leveret ?

  Vi leverer i næsten alle EU Lande, Norge samt på Grønland. Der tillægges ekstra fragtgebyrer ved levering udenfor Danmark.

 • Kan jeg bestille en vare som ikke er i jers webshop ?

  Det er desværre ikke muligt at reservere eller forudbestille varer. Kun varer som er tilgængelige online kan købes.

 • Vareren er ikke som forventet, hvad gør jeg ?

  Varen kan frit returneres indenfor 14 dage. Blot den returneres i væsentlig samme stand og mængde som da den blev modtaget. Hele beløbet inkl. forsendelse refunderes. Retur forsendelsen betales af kunden. Beløbet overføres derefter til et ønsket konto nr. Ønsker man ikke at oplyse konto nr. vil beløbet bliver refunderet tilbage på betalingskortet. Brug venligst vores returformular ved enhver returnering af varer.

 • Hvilke betalings metoder accepterer PowerToy ?

  Følgende betalingsmetoder accepteres: Dankort / Kreditkortbetaling , Bankoverførsel , Danske Netbank, Nordea Netbank

 • Kan jeg forvente af modtage min varer af flere omgange ( Dellevering )

  Alle varer er lagervare, så man kommer ikke til at vente på en evt. udsolgt vare. Varer fjernes automatisk fra shoppen når den er udsolgt.

 • Hvad er svartiden på e-mail

  Du vil senest få et svar indenfor 24 timer, men vi bestræber os på at svar din mail meget hurtiger end det.

 • Hvor Gamle skal jeg være for at handle på PowerToy.dk

  For at handle på PowerToy.dk skal du være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år skal handlen indgås af en forældre eller en anden der kan handle lovligt på barnet eller den unges vegne.

 • Er jeres priser med Moms

  Ja alle vores priser er medregnet moms.

 • Varen jeg har købt er nu billiger, kan jeg få tilbage betalt differencen.

  Vores site bliver opdateret daglig, og det gør vores priser osse, for altid at have de bedste priser og produkter til vores kunde. Vi kan derfor ikke kompensere for en allerede købt vare.

Copyright by Eurostores Group A/S. Tlf: 78 78 92 92 - CVR: 33 16 48 66

Cookies gør at Powertoy.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på et link accepteres brugen af cookies - OK - Læs evt. mere